Hyppää sisältöön

tietosuojalauseke

tietosuojalauseke

Restrain Company Ltd (”Me”) on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä käytäntö (ja muut siinä tarkoitetut asiakirjat) asettaa perustan, jonka perusteella me käsittelemme sinulta keräämiämme tai toimittamasi henkilötietoja. Lue seuraava huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytännöt henkilötietosi kohtaan ja miten käsittelemme niitä.

Yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) varten rekisterinpitäjä on The Restrain Company Ltd, Floods Ferry Road, Doddington, maaliskuu, Cambridgeshire, PE15 0UW.

Tietosuojaperiaatteet

Noudatamme tietosuojalakia. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtaisten tietojen, joita meillä on sinusta, on oltava:

1. Käytetään laillisesti, oikeudenmukaisesti ja avoimesti.

2. Kerätty vain päteviin tarkoituksiin, jotka olemme selkeästi selittäneet sinulle, eikä niitä käytetä millään tavalla, joka ei ole ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa.

3. Merkitykselliset tarkoituksiin, joista olemme kertoneet sinulle, ja rajoittuvat vain niihin tarkoituksiin.

4. Tarkka ja ajan tasalla.

5. Pidä vain niin kauan kuin on tarpeen tarkoituksiin, joista olemme kertoneet.

6. Pidä turvallisesti.

Millaisia ​​tietoja meistä hallussaan on ja miten tietojasi kerätään

Henkilötietoja tai henkilökohtaisia ​​tietoja tarkoitetaan henkilöä, josta henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joissa henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).

Voimme kerätä, tallentaa ja käyttää seuraavia tietoja sinusta:

  • Tiedot, jotka annat meille. Nämä ovat tietoja sinusta, jotka annat meille tai vastaamalla meihin puhelimitse, sähköpostitse, verkkosivuillamme, henkilökohtaisesti tai muuten. Se sisältää tietoja, jotka annat, kun rekisteröidyt käyttämään verkkosivustoitamme, tilaamme palveluitamme, suostumme vastaanottamaan markkinointiviestintää, tee tilauksen kanssamme, teemme sopimuksen kanssamme, osallistumme keskustelupalstoihin tai muihin sosiaalisen median toimintoihin, osallistumme kilpailuun , promootiota tai kyselyä ja kun ilmoitat meille ongelmasta. Antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, toimitus- ja laskutusosoitteet, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, talous- ja luottokorttitiedot, henkilökohtaiset kuvaukset ja valokuvasi, tapahtuma- ja tilaustiedot, markkinointi-asetukset ja palautteen.
  • Tietoja, joita keräämme sinusta. Jokaisesta verkkosivustomme vierailustasi saatamme kerätä teknisiä tietoja, kuten Internet Protocol (IP) -osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin, ja kirjautumistietosi. Verkkosivumme myös käyttävät evästeitä erottaaksesi sinut muista verkkosivustojemme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen selatessamme verkkosivujamme ja myös parantamaan sivustojamme.
  • Muista lähteistä saamme tiedot. Nämä ovat tietoja, jotka saamme sinusta, jos käytät jotain muuta käyttämäämme verkkosivustoa tai muita tarjoamiamme palveluita. Teemme tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, teknisten palveluiden, maksu- ja toimituspalveluiden alihankkijat, mainontaverkot, analyysipalveluntarjoajat, hakutietojen tarjoajat, luottotietovirastot). Ilmoitamme sinulle, kun saamme heiltä tietoja sinusta ja mihin tarkoituksiin aiomme käyttää näitä tietoja.

Kuinka käytämme tietoja sinusta

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain silloin, kun laki sen sallii. Yleensä käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

1. Missä meidän on suoritettava kanssamme tekemämme sopimus.

2. Jos meidän on noudatettava laillista velvoitetta.

3. Silloin kun se on välttämätöntä (tai kolmannen osapuolen) laillisten etujemme kannalta ja sinun edut ja perusoikeudet eivät ole näiden etujen yläpuolella.

Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi myös seuraavissa tilanteissa, jotka ovat todennäköisesti harvinaisia:

1. Missä meidän on suojeltava etujasi (tai jonkun muun etuja).

2. Jos sitä tarvitaan yleisen edun vuoksi tai virallisiin tarkoituksiin.

Emme yleensä luota suostumukseen laillisena perustana henkilötietojen käsittelemiselle kuin kolmannen osapuolen markkinointiviestinnälle sinulle.

Tilanteet, joissa voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi

Tarvitsemme kaikki yllä olevassa luettelossa olevat tietoryhmät (katso mitä meillä on sinusta hallussaan olevaa tietoa) ensisijaisesti antaaksemme meille mahdollisuuden suorittaa sopimuksemme kanssamme ja jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteita. Joissain tapauksissa saatamme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi oman tai kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen toteuttamiseen edellyttäen, että etusi ja perusoikeutesi eivät ylitä näitä etuja.

Tiedot, jotka annat meille. Käytämme näitä tietoja:

  • hoitaa meidän ja meidän välillä tehdyistä sopimuksista johtuvat velvollisuutemme ja antaa sinulle meiltä pyytämät tiedot, tuotteet ja palvelut;
  • tarjota sinulle tietoja muista tarjoamistamme tavaroista ja palveluista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt;
  • tarjota sinulle tai (jos olet valinnut kolmansien osapuolien markkinointiviestinnän) sallia valituille kolmansille osapuolille tarjota sinulle tietoja tavaroista tai palveluista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet olemassa oleva asiakas, otamme sinuun yhteyttä vain sähköisesti (sähköpostitse) saadaksesi tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ne, jotka olivat aiemman myynnin tai neuvottelujen kohteena sinulle. Jos olet uusi asiakas ja jos sallimme valittujen kolmansien osapuolten käyttää tietojasi, me (tai ne) teemme sopimuksia sähköisesti vain, jos olet suostunut siihen. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla tai siirtämään tietosi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, ilmoita siitä tietosuojatoimistollemme osoitteessa [Sähköposti suojattu]
  • ilmoittamaan sinulle muutoksista palveluihimme;
  • varmistaaksemme, että sivustojemme sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi.

Tietoja, joita keräämme sinusta. Käytämme näitä tietoja:

  • hallinnoida sivustoitamme ja sisäisiä toimintoja, mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastolliset ja tutkimustarkoitukset;
  • parantaa sivustojamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi;
  • osana pyrkimyksiämme pitää sivustojamme turvallisina;
  • mitata tai ymmärtää sinulle ja muille palveleman mainonnan tehokkuutta ja toimittaa sinulle merkityksellistä mainontaa;
  • tehdä ehdotuksia ja suosituksia sinulle ja muille sivustomme käyttäjille tavaroista tai palveluista, jotka voivat kiinnostaa sinua tai heitä.
  • Muista lähteistä saamme tiedot. Yhdistämme nämä tiedot meihin antamiin tietoihin ja tietoihin, joita keräämme sinusta. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja yllä esitettyihin tarkoituksiin (saamiemme tiedon tyypin mukaan).

Tietojen jakaminen

Saatamme joutua jakamaan tietosi kolmansille osapuolille, mukaan lukien kolmansien osapuolien palveluntarjoajat ja muut ryhmän yksiköt.

Vaadimme kolmansia osapuolia kunnioittamaan tietosi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti.

Voimme siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi EU: n ulkopuolelle.

Jos teemme niin, voit odottaa samanlaista suojaa henkilökohtaisten tietojen suhteen.

Miksi voit jakaa henkilökohtaisia ​​tietojani kolmansille osapuolille?

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansien osapuolien kanssa, jos laki sitä vaatii, kun on tarpeen hallita työsuhdetta kanssasi tai jos meillä on toinen perusteltu etu siihen.

Mitkä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojani?

”Kolmannet osapuolet” sisältävät ulkopuoliset palveluntarjoajat (mukaan lukien urakoitsijat ja nimetyt edustajat) ja muut ryhmämme yksiköt.

Kuinka turvallisia tietoni kolmansien osapuolien palveluntarjoajille ja ryhmällemme muille yksiköille ovat?

Kaikkien kolmansien osapuolien palveluntarjoajien ja muiden ryhmän yksiköiden on toteutettava asianmukaiset turvatoimet henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi käytäntöjemme mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajia käyttää henkilötietojasi omaan tarkoitukseen. Me sallimme heidän käsitellä henkilötietojasi vain määriteltyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

Milloin voisit jakaa henkilökohtaisia ​​tietojani ryhmän muiden yksiköiden kanssa?

Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi ryhmämme muille yksiköille osana säännöllistä raportointia, joka liittyy yrityksen tulokseen, päivittäiseen kaupankäyntiin liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä, järjestelmän ylläpidon tukena ja datan ylläpitämiseksi .

Entä muut kolmannet osapuolet?

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, esimerkiksi liiketoiminnan mahdollisen myynnin tai uudelleenjärjestelyn yhteydessä. Saatamme joutua jakamaan henkilökohtaiset tietosi sääntelijän kanssa tai noudattamaan muuten lakia.

Henkilökohtaisten tietojen siirto EU: sta

Kun siirrämme henkilökohtaisia ​​tietojasi EU: n ulkopuolelle, varmistamme, että henkilökohtaisille tietoillesi taataan lain edellyttämä riittävä turvallisuustaso toteuttamalla asianmukaiset toimenpiteet ryhmämme muiden yksiköiden ja kolmansien osapuolten kanssa, joille siirrämme sinun henkilökohtaiset tiedot. Tällaisia ​​toimenpiteitä ovat muun muassa sopimusmallilausekkeiden ja yksityisyyden suojan käyttö (mutta ei rajoitu niihin).

Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön toimenpiteet tietosi turvallisuuden suojelemiseksi.

Kolmannet osapuolet käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojasi vain ohjeidemme mukaan ja silloin, kun ne ovat sitoutuneet käsittelemään tietoja luottamuksellisesti ja pitämään niitä turvassa.
Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimenpiteet estämään henkilökohtaisten tietojen katoamisen, käyttämisen tai luvattoman käytön, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme henkilökohtaisten tietojesi saatavuuden työntekijöille, edustajille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joiden liiketoiminnan on tiedettävä. He käsittelevät vain henkilökohtaisia ​​tietojasi ohjeidemme mukaan, ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Olemme ottaneet käyttöön menettelyt epäiltyjen tietoturvaloukkauksien käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja kaikille soveltuville sääntelijöille epäillystä rikkomuksesta, jos meillä on laki velvoite tehdä niin.

Otamme kaikki kohtuullisen tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-tekniikalla. Jos olemme antaneet sinulle (tai missä olet valinneet) salasanan, jonka avulla pääset tietyille osille sivustollemme, olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta. Pyydämme, ettet jaa salasanaa kenellekään.

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallinen. Vaikka pyrimme kaikin tavoin suojelemaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustollesi lähetettyjen tietojen turvallisuutta. mikä tahansa lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääkseen luvattoman pääsyn.

tietojen säilyttäminen

Kuinka kauan käytät tietojani?

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden kerättyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, myös lakien, kirjanpidon tai raportoinnin vaatimusten täyttämiseksi. Yksityiskohdat henkilötietojesi eri näkökohtien säilyttämisajoista ovat säilytyskäytännössämme, joka on saatavana tietosuojavastaavaltamme. Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja herkkyyden, luvaton käyttö tai henkilökohtaisten tietojen luovuttamisen mahdolliset vahingon vaarat, mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi ja onko voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla keinoilla ja sovellettavilla lakivaatimuksilla.

Joissain tapauksissa saatamme anonyymisiä henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta niitä ei enää voida yhdistää sinuun, jolloin voimme käyttää näitä tietoja ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

Käyttöoikeudet, oikaisu, poistaminen ja rajoitukset

Velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista

On tärkeää, että omistajamme henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Pidä meitä ajan tasalla, jos henkilökohtaiset tietosi muuttuvat työsuhteesi aikana.

Oikeutesi henkilötietoihin

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus:

  • Pyydä pääsy henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn pääsypyyntö"). Tämän avulla voit vastaanottaa kopion sinusta hallussa olevista henkilökohtaisista tiedoista ja tarkistaa, käsittelemmekö niitä laillisesti.
  • Pyydä korjaamaan henkilötietosi, joita pidämme sinusta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden korjata puutteelliset tai epätarkkoja tietoja, joita pidämme sinusta.
  • Pyydä henkilökohtaisten tietojen poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, jos meillä ei ole syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet käyttänyt oikeutta vastustaa käsittelyä (katso alla).
  • Kohdella henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun luotamme (tai kolmannen osapuolen) perusteltuun etuun ja missä tilanteessa on jotain, jonka vuoksi haluat vastustaa tietojen käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten.
  • Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään sinua koskevien henkilökohtaisten tietojen käsittelyn, esimerkiksi jos haluat meidän selvittävän tietojen oikeellisuuden tai syyn niiden käsittelemiseen.
  • Pyydä henkilökohtaisten tietojen siirtämistä toiselle osapuolelle.

Jos haluat tarkistaa, tarkistaa, oikaista tai pyytää henkilötietojesi poistamista, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää, että siirrämme kopion henkilökohtaisista tiedoistasi toiselle osapuolelle, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme kirjallisesti.

Ei maksua yleensä tarvitaan

Sinun ei tarvitse maksaa maksua käyttääksesi henkilökohtaisia ​​tietojasi (tai käyttääksesi muita oikeuksia). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos käyttöpyyntösi on selvästi perusteeton tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöä tällaisissa olosuhteissa.

Mitä me tarvitsemme sinulle

Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeutesi käyttää tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on toinen sopiva turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia ​​tietoja ei paljasteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä.

Oikeus peruuttaa suostumus

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan milloin tahansa käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Kun olemme saaneet ilmoituksen siitä, että olet peruuttanut suostumuksesi, emme enää käsittele tietojasi siihen tarkoitukseen tai tarkoituksiin, johon alun perin suostut, ellei meillä ole muuta laillista perusteltua niin tehdä.

Sivustomme voivat ajoittain sisältää linkkejä kumppaniverkostoihisi, mainostajiisi ja tytäryhtiöidemme sivustoihin ja niiden sivuilta. Jos noudatat linkkiä mihin tahansa näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytännöt ja että emme hyväksy mitään vastuuta tai vastuuta näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja näihin sivustoihin.

Tietosuojavastaava

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (DPO) valvomaan tämän tietosuojailmoituksen noudattamista. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun. Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Information Commission's Office (ICO) -yhtiölle, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan valvontaviranomainen tietosuojakysymyksissä.

Muutokset tietosuojailmoitukseen

Tulevaisuuden tietosuojakäytäntöön tekemämme muutokset julkaistaan ​​tällä sivulla ja ilmoitetaan sinulle tarvittaessa sähköpostitse. Tarkista uudelleen usein nähdäksesi päivitykset tai muutokset tietosuojakäytäntöömme.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa Floods Ferry Road, Doddington, maaliskuu, Cambridgeshire, PE15 0UW tai [Sähköposti suojattu]

Oletko valmis käyttämään rajoitusta?

On aika kokeilla eteenikaasua