Ugrás a tartalomra

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

A Restrain Company Ltd („Mi”) elkötelezett az Ön magánéletének védelme és tiszteletben tartása mellett.

Ez a házirend (és az abban hivatkozott egyéb dokumentumok) meghatározza azt az alapot, amely alapján az Öntől gyűjtött vagy Ön által nekünk megadott személyes adatokat feldolgozzuk. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, hogy megértse a személyes adatainkkal kapcsolatos nézeteinket és gyakorlatunkat, valamint hogy miként kezeljük azokat.

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alkalmazásában az adatkezelő a The Restrain Company Ltd of Floods Ferry Road, Doddington, March, Cambridgeshire, PE15 0UW.

Adatvédelmi elvek

Be fogjuk tartani az adatvédelmi törvényt. Ez azt mondja, hogy a személyes adatoknak, amelyeket magunkkal kapcsolatban birtokunk:

1. Jogos módon, tisztességesen és átláthatóan használják.

2. Kizárólag érvényes célokra gyűjtött, amelyeket világosan megmagyaráztunk Önnek, és nem használunk fel semmilyen módon, amely nem összeegyeztethető e célokkal.

3. Releváns azoknak a céloknak a vonatkozásában, amelyekről nekünk beszéltünk, és csak ezekre a célokra korlátozódnak.

4. Pontos és naprakész.

5. Csak annyi ideig őrizte, amire szüksége van azoknak a céloknak, amelyekről már mondtunk.

6. Biztonságosan karbantartva.

Az, hogy milyen típusú információt tartunk rólad, és hogyan gyűjtik az Ön adatait

Személyes adatok vagy személyes adatok bármely olyan személyre vonatkozó információt jelentenek, amelyről az adott személy azonosítható. Nem tartalmazza azokat az adatokat, amelyeken az azonosítót eltávolították (névtelen adatok).

A következő adatokat gyűjthetjük, tárolhatjuk és felhasználhatjuk Önről:

  • Az Ön által megadott információ. Ez az Önnel kapcsolatos információ, amelyet megad nekünk, vagy telefonon, e-mailben, weboldalunkon keresztül, személyesen vagy egyéb módon. Ez magában foglalja az Ön által megadott információkat, amikor regisztrál, hogy felhasználja weboldalainkat, feliratkozik szolgáltatásainkra, vállalja, hogy marketingkommunikációt fogad, megrendelést tesz velünk, megállapodást köt velünk, részt vesz vitafórumokon vagy más közösségi média funkciókban, részt vesz egy versenyen , promóció vagy felmérés, és ha beszámol egy problémáról nekünk. Az Ön által megadott információk magukban foglalhatják nevét, szállítási és számlázási címeit, e-mail címét és telefonszámát, pénzügyi és hitelkártya-adatait, személyes leírását és fényképét, tranzakciós és megrendelési nyilvántartásait, marketing preferenciáit és visszajelzéseit.
  • Információkat gyűjtünk rólad. A weboldalunkon tett minden egyes látogatása során technikai információkat gyűjthetünk, ideértve az Internet Protokoll (IP) címet, amelyet a számítógép Internethez való csatlakoztatására használunk, és a bejelentkezési információkat. Webhelyeink sütiket is használnak, hogy megkülönböztessék Önt webhelyeink többi felhasználójától. Ez segít nekünk abban, hogy jó tapasztalatokat nyújtsunk weblapjaink böngészésekor, és javíthatjuk webhelyeink fejlesztését is.
  • Információ, amelyet más forrásokból kapunk. Ez az az információ, amelyet Önnel kapunk, ha bármely más működtetett webhelyet vagy az általunk nyújtott egyéb szolgáltatásokat használ. Szorosan együttműködünk harmadik felekkel (ideértve például az üzleti partnereket, a műszaki, fizetési és kézbesítési szolgáltatások alvállalkozóit, a hirdetési hálózatokat, az elemző szolgáltatókat, a keresési információ szolgáltatóit, a hitel referenciaügynökségeket). Értesítjük Önt, ha tőlük információt kapunk tőlük, és azt a célt, amelyre szándékozunk felhasználni ezeket az információkat.

Hogyan fogjuk felhasználni az önről szóló információkat

Az Ön személyes adatait csak akkor fogjuk felhasználni, ha a törvény megengedi. Leggyakrabban az Ön személyes adatait a következő körülmények között fogjuk használni:

1. Ahol végre kell hajtanunk a veled kötött szerződést.

2. Amennyiben be kell tartanunk egy jogi kötelezettséget.

3. Ha ez legitim (vagy harmadik fél érdekei) szempontjából szükséges, és az Ön érdekei és alapvető jogai nem felülírják ezeket az érdekeket.

Az Ön személyes adatait a következő, valószínűleg ritka esetekben is felhasználhatjuk:

1. Ahol meg kell védenünk az Ön érdekeit (vagy valaki más érdekeit).

2. Amennyiben közérdek vagy hivatalos célokból szükséges.

A személyes adatok feldolgozásának törvényes alapjául általában nem hagyatkozunk a hozzájáruláson, kivéve a harmadik feleknek az ön számára történő marketingkommunikációt.

Olyan helyzetek, amelyekben felhasználhatjuk az Ön személyes adatait

A fenti listában szereplő összes információkategóriára (lásd az Önnel kapcsolatos információk fajtáját) elsősorban azért van szükségünk, hogy teljesítsük az Önnel kötött szerződést, és lehetővé tegyük a jogi kötelezettségek betartását. Bizonyos esetekben az Ön személyes adatait felhasználhatjuk saját vagy harmadik személyek jogos érdekeinek érvényesítésére, feltéve, hogy az Ön érdekei és alapvető jogai nem felülírják ezeket az érdekeket.

Információ, amelyet megad nekünk. Ezt az információt fogjuk használni:

  • az Ön és közted között megkötött szerződésekből eredő kötelezettségeink teljesítése és a tőlünk igényelt információk, termékek és szolgáltatások biztosítása;
  • információkkal szolgálunk az általunk kínált más árukról és szolgáltatásokról, amelyek hasonlóak a már vásárolt vagy megkeresett termékekhez és szolgáltatásokhoz;
  • az Ön számára, vagy (amennyiben Ön beleegyezett a harmadik felek marketingkommunikációjába) lehetővé teszi a kiválasztott harmadik felek számára, hogy az Ön számára árukkal vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat szolgáltasson. Ha Ön meglévő ügyfél, akkor kizárólag elektronikus úton (e-mailben) lépünk kapcsolatba Önnel olyan árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkkal, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyek korábbi eladások vagy eladási tárgyalások tárgyát képezték. Ha Ön új ügyfél, és ahol bizonyos kiválasztott harmadik felek számára engedélyezzük az Ön adatainak felhasználását, akkor (vagy ők) elektronikus úton csak akkor kötünk szerződést, ha Ön hozzájárult ehhez. Ha nem akarja, hogy adatait ily módon felhasználjuk, vagy hogy adatait harmadik személyeknek marketing célból továbbadjuk, kérjük, ossza meg adatvédelmi hivatalunkkal a következő címen: [e-mail védett]
  • értesíteni Önt szolgáltatásaink változásairól;
  • annak biztosítása érdekében, hogy webhelyeink tartalma a lehető leghatékonyabban legyen jelen az Ön és a számítógép számára.

Információk, amelyeket rólad gyűjtünk. Ezt az információt felhasználjuk:

  • webhelyek adminisztrálása és belső műveletek elvégzése, beleértve a hibaelhárítást, az adatok elemzését, tesztelését, kutatását, statisztikai és felmérési célokat;
  • webhelyeink fejlesztése annak biztosítása érdekében, hogy a tartalom a lehető leghatékonyabban legyen jelen az Ön és a számítógép számára;
  • webhelyeink biztonságának megőrzése érdekében tett erőfeszítéseink részeként;
  • mérni vagy megérteni a hirdetés hatékonyságát, amelyet Önnek és másoknak szolgálunk, és releváns hirdetést biztosítunk Önnek;
  • javaslatokat és ajánlásokat tehet Önnek és webhelyünk más felhasználóinak olyan árukról vagy szolgáltatásokról, amelyek érdekli Önt vagy őket.
  • Más forrásokból kapott információk. Kombináljuk ezeket az információkat az Ön által megadott információkkal és az Önről gyűjtött információkkal. Ezt az információt és az összesített információt a fentiekben meghatározott célokra fogjuk felhasználni (a kapott információk típusától függően).

Adatmegosztás

Előfordulhat, hogy adatait meg kell osztanunk harmadik felekkel, ideértve a harmadik fél szolgáltatóit és a csoport más szervezeteit is.

Követeljük harmadik felektől, hogy tartsák tiszteletben az Ön adatainak biztonságát, és a törvényekkel összhangban kezeljék azokat.

Személyes adatait az EU-n kívül is továbbíthatjuk.

Ha megtesszük, hasonló szintű védelemre számíthat a személyes adatait illetően.

Miért oszthatja meg személyes adataimat harmadik felekkel?

Személyes adatait megoszthatjuk harmadik felekkel, ha a törvény ezt előírja, ha szükséges az önökkel fennálló munkaviszony kezelése, vagy ha ez további jogos érdekünk.

Mely harmadik fél szolgáltatói dolgozzák fel a személyes adataimat?

A „harmadik felek” közé tartoznak harmadik fél szolgáltatók (ideértve a vállalkozókat és a kijelölt ügynököket), valamint a csoportunkon belüli egyéb szervezetek.

Mennyire biztonságosak a harmadik fél szolgáltatóival és a csoportunk más szervezeteivel kapcsolatos adataim?

Minden harmadik fél szolgáltatótól és a csoport többi tagjától meg kell tenni a megfelelő biztonsági intézkedéseket az Ön személyes adatainak védelme érdekében, irányelveinkkel összhangban. Nem engedélyezzük harmadik fél szolgáltatóink számára, hogy személyes adataikat saját célra használják fel. Csak akkor engedélyezzük számukra, hogy az Ön személyes adatait meghatározott célokra és az utasításoknak megfelelően dolgozzák fel.

Mikor oszthatja meg személyes adataimat a csoport többi szereplőjével?

Személyes adatait megosztjuk csoportunk más szervezeteivel a vállalati teljesítményről, a napi kereskedelemről, az üzleti átszervezés vagy a csoport átszervezése során, rendszeres karbantartás támogatása és az adatok tárolása során folytatott rendszeres jelentéstételi tevékenységeink részeként. .

Mi a helyzet más harmadik felekkel?

Megoszthatjuk személyes adatait más harmadik felekkel, például az üzleti vállalkozás esetleges eladása vagy átszervezése során. Lehet, hogy meg kell osztanunk személyes adatait egy szabályozóval, vagy más módon be kell tartanunk a törvényt.

Személyes adatok továbbítása az EU-ból

Ha személyes adatait az EU-n kívülre továbbítjuk, akkor biztosítani fogjuk, hogy személyes adatait a törvény által előírt megfelelő szintű biztonság érje, megfelelő intézkedéseket hozva csoportunk más szervezeteivel és harmadik felekkel, akiknek átadjuk az Ön személyes adatait személyes adatok. Ezek az intézkedések magukban foglalják (de nem korlátozódnak rájuk) a szerződéses modellzáradékok és az adatvédelmi pajzs használatát.

Adatbiztonság

Intézkedéseket tettünk az Ön adatainak biztonsága érdekében.

Harmadik felek az Ön személyes adatait csak az utasítások szerint dolgozzák fel, és amennyiben megállapodtak abban, hogy az információkat bizalmasan kezelik és biztonságban tartják.
Megfelelő biztonsági intézkedéseket hozottunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk személyes adatainak véletlen elvesztését, felhasználását vagy jogosulatlan hozzáférését, megváltoztatását vagy nyilvánosságra hozatalát. Ezen túlmenően az Ön személyes adataihoz való hozzáférést azokra a munkavállalókra, ügynökökre, vállalkozókra és más harmadik felekre korlátozjuk, akiknek üzleti tudásuk van. Csak az utasításaink alapján dolgozzák fel személyes adatait, és titoktartási kötelezettségük vonatkozik rájuk.

Bevezettünk egy eljárást az esetlegesen felmerülő adatbiztonsági megsértések kezelésére, és értesítjük Önt és minden alkalmazandó szabályozót a feltételezett megsértésről, amennyiben erre törvényünk kötelezi.

Megteszünk minden ésszerűen szükséges lépést annak biztosítása érdekében, hogy adatait biztonságosan és ezen adatvédelmi irányelvekkel összhangban kezeljük.

Az Ön által nekünk megadott összes információt biztonságos szervereinken tároljuk. A fizetési műveleteket SSL technológiával titkosítjuk. Ahol megadtunk neked (vagy ahol választott) egy jelszót, amely lehetővé teszi webhelyünk bizonyos részeinek elérését, a jelszó bizalmas kezelése a felelős. Arra kérjük, hogy ne ossza meg senkivel a jelszót.

Sajnos az interneten keresztül történő adatátvitel nem teljesen biztonságos. Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk személyes adatainak védelme érdekében, nem garantálhatjuk weboldalainkon átadott adatok biztonságát; minden adatátvitel saját felelősségére történik. Miután megkaptad az Ön adatait, szigorú eljárásokat és biztonsági funkciókat használunk az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Az adatmegőrzési

Meddig fogja használni az adataimat?

Az Ön személyes adatait csak addig tároljuk, ameddig szükséges az általunk gyűjtött célok teljesítéséhez, ideértve bármely jogi, számviteli vagy jelentési követelmény teljesítését is. Az Ön személyes adatainak különböző szempontjaira vonatkozó megőrzési időszakok részletei a megőrzési politikánkban találhatók, amely elérhető az adatvédelmi tisztviselőtől. A személyes adatok megfelelő megőrzési idejének meghatározásakor figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, a személyes adatainak jogosulatlan felhasználása vagy közzététele által okozott esetleges károk kockázatát, a személyes adatok feldolgozásának céljait és azt, hogy ezeket a célokat más eszközökkel és az alkalmazandó jogi követelményekkel is elérhetjük.

Bizonyos esetekben anonimizálhatjuk az Ön személyes adatait, hogy azokat már ne lehessen Önnel összekapcsolni; ebben az esetben ezeket az információkat Önnek további értesítés nélkül felhasználhatjuk.

Hozzáférési, javítási, törlési és korlátozási jogok

Az Ön kötelezettsége, hogy tájékoztasson minket a változásokról

Fontos, hogy a személyes adatok, amelyeket magunkról tartunk, pontosak és naprakészek legyenek. Kérjük, folyamatosan tájékoztasson minket, ha személyes adatai megváltoznak a velünk fennálló kapcsolat során.

A személyes adatokkal kapcsolatos jogai

Bizonyos körülmények között a törvény szerint Önnek joga van:

  • Kérjen hozzáférést személyes adataihoz (közismert nevén „érintettek hozzáférési kérelme”). Ez lehetővé teszi, hogy megkapja a rólunk tárolt személyes adatok másolatát, és ellenőrizze, hogy azokat törvényesen dolgozzuk-e fel.
  • Kérjen személyes adatok helyesbítését, amelyeket birtokunkban áll rólad. Ez lehetővé teszi, hogy kijavítsunk minden hiányos vagy pontatlan információt, amelyet az Önnel kapcsolatban tartunk.
  • Kérje személyes adatainak törlését. Ez lehetővé teszi, hogy felkérjen bennünket személyes adatok törlésére vagy eltávolítására, ha nincs indok arra, hogy tovább dolgozzuk fel. Arra is joga van, hogy kérje tőlünk személyes adatainak törlését vagy eltávolítását, amennyiben gyakorolta a feldolgozás elleni tiltakozását (lásd alább).
  • Tilos a személyes adatainak feldolgozása, ha ((vagy egy harmadik fél) jogos érdekére támaszkodunk, és az Ön konkrét helyzetében van valami, ami miatt kifogást szeretne emelni ezen az alapon történő feldolgozás ellen. Arra is joga van, hogy kifogásoljon személyes adatait közvetlen marketing célokra.
  • Kérje meg személyes adatainak feldolgozásának korlátozását. Ez lehetővé teszi, hogy felkérjen bennünket a személyes adatok feldolgozásának felfüggesztésére, például ha azt akarja, hogy mi bizonyítsa az adatok pontosságát vagy a feldolgozás okát.
  • Kérje személyes adatainak átadását egy másik fél számára.

Ha személyes adatait felülvizsgálja, ellenőrzi, helyesbíteni kívánja, vagy törlést kíván kérni, kifogást emelhet a személyes adatainak feldolgozása ellen, vagy kérheti személyes adatainak másolatának átadását egy másik félnek, kérjük, írásban forduljon adatvédelmi tisztviselőhöz.

Általában nincs díj

Személyes adatainak eléréséhez (vagy a többi jog gyakorlásáért) nem kell díjat fizetnie. Ugyanakkor ésszerű díjat számíthatunk fel, ha hozzáférés iránti kérelme nyilvánvalóan megalapozatlan vagy túlzott. Alternatív megoldásként megtagadhatjuk a kérelem teljesítését ilyen körülmények között.

Amire szükségünk lehet tőled

Lehet, hogy konkrét információkat kell kérnünk tőled, hogy segítsünk nekünk igazolni személyazonosságát és biztosítani az információhoz való hozzáférés jogát (vagy egyéb jogainak gyakorlását). Ez egy másik megfelelő biztonsági intézkedés annak biztosítása érdekében, hogy a személyes információkat ne tegyék át olyan személyeknek, akiknek nincs joguk azok megszerzésére.

A beleegyezés visszavonásának joga

Önnek joga van arra kérni minket, hogy személyes adatait soha ne dolgozzuk fel marketing célokra. A hozzájárulás visszavonásához kérjük, forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz. Miután megkaptuk az értesítést arról, hogy visszavonta beleegyezését, többé nem fogjuk feldolgozni az adatait azzal a céllal vagy célokkal, amelyekben eredetileg beleegyezett, hacsak más törvényes alapunk nincs erre.

Webhelyeink időről időre tartalmazhatnak linkeket partnerhálózatunk, hirdetőink és leányvállalataink webhelyeire. Ha ezekre a webhelyekre mutató linkeket követ, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a webhelyek saját adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek, és hogy nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget ezekért az irányelvekért. Kérjük, ellenőrizze ezeket az irányelveket, mielőtt bármilyen személyes adatot továbbítana ezekre a webhelyekre.

Adatvédelmi tiszt

Kijelöltünk egy adatvédelmi tisztviselőt (DPO), aki felügyeli a jelen adatvédelmi közlemény betartását. Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozattal vagy azzal kapcsolatban, hogyan kezeljük személyes adatait, kérjük, forduljon az adatvédelmi tisztviselőhöz. Önnek bármikor joga van panaszt benyújtani az Information Commissioner's Office (ICO), az Egyesült Királyság adatvédelmi kérdésekkel foglalkozó felügyeleti hatósága előtt.

Változások az adatvédelmi nyilatkozatban

Az adatvédelmi politikánkban a jövőben végrehajtott bármilyen változást ezen az oldalon közzétesszük, és adott esetben e-mailben értesítjük. Kérjük, ellenőrizze gyakran az adatvédelmi irányelveink bármilyen frissítését vagy módosítását.

Ha bármilyen kérdése van ezzel az adatvédelmi értesítéssel, vegye fel a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel a Floods Ferry Road-on, Doddington, március, Cambridgeshire, PE15 0UW vagy a [e-mail védett]

Készen állsz a visszatartásra?

Ideje kipróbálni az etilén-gázt