Hopp til innhold

Personvern

Personvern

Restrain Company Ltd (“Vi”) er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt.

Denne policyen (og eventuelle andre dokumenter referert til på den) beskriver grunnlaget for at alle personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, vil bli behandlet av oss. Les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og fremgangsmåter angående dine personlige data og hvordan vi vil behandle dem.

I henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) er datakontrolleren The Restrain Company Ltd of Floods Ferry Road, Doddington, March, Cambridgeshire, PE15 0UW.

Databeskyttelsesprinsipper

Vi vil overholde databeskyttelsesloven. Dette sier at den personlige informasjonen vi har om deg, må være:

1. Brukes lovlig, rettferdig og på en transparent måte.

2. Samlet bare for gyldige formål som vi tydelig har forklart deg og ikke brukt på noen måte som er uforenlig med disse formålene.

3. Relevant for formålene vi har fortalt deg om og begrenset bare til disse formålene.

4. Nøyaktig og oppdatert.

5. Holdes bare så lenge som nødvendig for de formålene vi har fortalt deg om.

6. Holdes sikkert.

Den typen informasjon vi har om deg og hvordan informasjonen din blir samlet inn

Personlige data, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om et individ som den personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, lagre og bruke følgende data om deg:

  • Informasjon du gir oss. Dette er informasjon om deg som du gir oss eller ved å svare oss på telefon, e-post, våre nettsteder, personlig eller på annen måte. Det inkluderer informasjon du gir når du registrerer deg for å bruke våre nettsteder, abonnerer på tjenestene våre, samtykker i å motta markedskommunikasjon, legge inn en bestilling hos oss, inngå en avtale med oss, delta i diskusjonsforum eller andre sosiale mediefunksjoner, delta i en konkurranse , promotering eller undersøkelse, og når du rapporterer et problem til oss. Informasjonen du gir oss kan omfatte navn, leverings- og faktureringsadresser, e-postadresse og telefonnummer, finans- og kredittkortinformasjon, personlig beskrivelse og fotografi, transaksjons- og ordreregister, markedsføringspreferanser og tilbakemeldinger.
  • Informasjon vi samler inn om deg. Når det gjelder hvert av dine besøk på våre nettsteder, kan vi samle inn teknisk informasjon, inkludert IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett og innloggingsinformasjonen din. Våre nettsteder bruker også informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av våre nettsteder. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du surfer på våre nettsteder og lar oss også forbedre nettstedene våre.
  • Informasjon vi mottar fra andre kilder. Dette er informasjon vi mottar om deg hvis du bruker noen av de andre nettstedene vi driver eller de andre tjenestene vi tilbyr. Vi samarbeider tett med tredjeparter (inkludert for eksempel forretningspartnere, underleverandører innen tekniske, betalings- og leveransetjenester, annonseringsnettverk, analyseleverandører, leverandør av søkeinformasjon, kredittreferansebyråer). Vi vil varsle deg når vi mottar informasjon om deg fra dem og hvilke formål vi har til hensikt å bruke denne informasjonen.

Hvordan vi bruker informasjon om deg

Vi vil bare bruke din personlige informasjon når loven tillater oss det. Vanligvis vil vi bruke din personlige informasjon under følgende omstendigheter:

1. Hvor vi trenger å utføre kontrakten vi har inngått med deg.

2. Hvor vi må overholde en juridisk forpliktelse.

3. Hvor det er nødvendig for våre legitime interesser (eller interesser fra en tredjepart) og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke tilsidesetter disse interessene.

Vi kan også bruke din personlige informasjon i følgende situasjoner, som sannsynligvis vil være sjeldne:

1. Hvor vi trenger å beskytte dine interesser (eller andres interesser).

2. Hvor det er nødvendig i allmenn interesse eller for offisielle formål.

Vi vil vanligvis ikke stole på samtykke som et lovlig grunnlag for å behandle annen personlig informasjon enn for tredjeparts markedsføringskommunikasjon til deg.

Situasjoner der vi kan bruke din personlige informasjon

Vi trenger alle kategoriene informasjon i listen over (se den type informasjon vi har om deg) først og fremst for å tillate oss å utføre kontrakten din med deg og for å gjøre oss i stand til å overholde juridiske forpliktelser. I noen tilfeller kan vi bruke din personlige informasjon til å forfølge legitime interesser for våre egne eller interesser fra tredjepart, forutsatt at dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke tilsidesetter disse interessene.

Informasjon du gir til oss. Vi bruker denne informasjonen:

  • å utføre våre forpliktelser som følger av eventuelle kontrakter som er inngått mellom deg og oss og å gi deg informasjonen, produktene og tjenestene du ber om fra oss;
  • for å gi deg informasjon om andre varer og tjenester vi tilbyr som ligner de du allerede har kjøpt eller spurte om;
  • for å gi deg, eller (der du har valgt markedsføringskommunikasjon fra tredjepart) tillate utvalgte tredjeparter å gi deg informasjon om varer eller tjenester vi mener kan interessere deg. Hvis du er en eksisterende kunde, vil vi bare kontakte deg elektronisk (e-post) med informasjon om varer og tjenester som ligner på dem som var gjenstand for et tidligere salg eller forhandlinger om et salg til deg. Hvis du er en ny kunde, og der vi tillater utvalgte tredjeparter å bruke dataene dine, vil vi (eller de) inngå kontrakt på elektronisk måte hvis du har samtykket til dette. Hvis du ikke vil at vi skal bruke dataene dine på denne måten, eller videreformidle informasjonen din til tredjepart i markedsføringsøyemed, vennligst gi beskjed til vårt databeskyttelse på [Email protected]
  • å varsle deg om endringer i våre tjenester;
  • for å sikre at innhold fra nettstedene våre blir presentert på den mest effektive måten for deg og for datamaskinen din.

Informasjon vi samler inn om deg. Vi bruker denne informasjonen:

  • å administrere nettstedene våre og for interne operasjoner, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, forsknings-, statistiske og undersøkelsesformål;
  • å forbedre nettstedene våre for å sikre at innhold blir presentert på den mest effektive måten for deg og for datamaskinen din;
  • som en del av vår innsats for å holde nettstedene våre trygge og sikre;
  • å måle eller forstå effektiviteten av annonsering vi serverer for deg og andre, og å levere relevant annonsering til deg;
  • å komme med forslag og anbefalinger til deg og andre brukere av nettstedet vårt om varer eller tjenester som kan interessere deg eller dem.
  • Informasjon vi mottar fra andre kilder. Vi vil kombinere denne informasjonen med informasjon du gir oss og informasjon vi samler inn om deg. Vi vil bruke denne informasjonen og den kombinerte informasjonen til de formålene som er beskrevet ovenfor (avhengig av hvilke typer informasjon vi mottar).

Datadeling

Vi må kanskje dele dataene dine med tredjepart, inkludert tredjeparts tjenesteleverandører og andre enheter i gruppen.

Vi krever at tredjeparter respekterer sikkerheten til dine data og å behandle dem i samsvar med loven.

Vi kan overføre din personlige informasjon utenfor EU.

Hvis vi gjør det, kan du forvente en lignende grad av beskyttelse med hensyn til din personlige informasjon.

Hvorfor kan du dele min personlige informasjon med tredjepart?

Vi kan dele din personlige informasjon med tredjepart der det kreves av loven, der det er nødvendig å administrere arbeidsforholdet med deg eller der vi har en annen legitim interesse av å gjøre det.

Hvilke tredjeparts tjenesteleverandører behandler min personlige informasjon?

“Tredjeparter” inkluderer tredjeparts tjenesteleverandører (inkludert entreprenører og utpekte agenter) og andre enheter i gruppen vår.

Hvor sikker er informasjonen min med tredjeparts tjenesteleverandører og andre enheter i vår gruppe?

Alle våre tredjeparts tjenesteleverandører og andre enheter i gruppen er pålagt å ta nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon i tråd med retningslinjene våre. Vi tillater ikke at våre tredjeparts tjenesteleverandører bruker dine personopplysninger til sitt eget formål. Vi tillater dem bare å behandle dine personopplysninger til spesifiserte formål og i samsvar med instruksjonene våre.

Når kan du dele min personlige informasjon med andre enheter i gruppen?

Vi vil dele din personlige informasjon med andre enheter i vår gruppe som en del av vår vanlige rapporteringsvirksomhet om selskapets resultater, daglig handel, i forbindelse med en virksomhetsreorganisering eller omstruktureringsgruppe for systemvedlikehold og hosting av data .

Hva med andre tredjeparter?

Vi kan dele din personlige informasjon med andre tredjeparter, for eksempel i forbindelse med mulig salg eller omstilling av virksomheten. Vi kan også trenge å dele din personlige informasjon med en regulator eller på annen måte overholde loven.

Overføring av personlig informasjon ut av EU

Der vi overfører dine personopplysninger utenfor EU, vil vi sikre at din personlige informasjon er underlagt et tilstrekkelig sikkerhetsnivå som loven krever ved å ha på plass passende tiltak med andre enheter i vår gruppe og tredjeparter som vi overfører din personlig informasjon. Slike tiltak vil omfatte (men skal ikke være begrenset til) bruk av kontraktsmodellklausuler og personvernskjoldet.

Datasikkerhet

Vi har satt i verk tiltak for å beskytte sikkerheten til informasjonen din.

Tredjeparter vil bare behandle din personlige informasjon på våre instruksjoner og der de har avtalt å behandle informasjonen konfidensielt og for å holde den sikker.
Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at din personlige informasjon ved et uhell går tapt, brukes eller får tilgang på en uautorisert måte, endret eller avslørt. I tillegg begrenser vi tilgangen til din personlige informasjon til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov å vite. De vil bare behandle din personlige informasjon på instruksjonene våre, og de er underlagt taushetsplikt.

Vi har satt i verk prosedyrer for å håndtere eventuelt mistanke om brudd på datasikkerhet og vil varsle deg og enhver relevant regulator om et mistanke om brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

Vi vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernregelen.

All informasjon du gir oss lagres på våre sikre servere. Eventuelle betalingstransaksjoner blir kryptert ved bruk av SSL-teknologi. Der vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som lar deg få tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele passord med noen.

Dessverre er overføring av informasjon via internett ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten for dine data som er overført til nettstedene våre; all overføring er på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.

oppbevaring av data

Hvor lenge vil du bruke informasjonen min til?

Vi beholder bare din personlige informasjon så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene vi samlet den inn, inkludert for å oppfylle eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller rapporteringskrav. Detaljer om oppbevaringsperioder for forskjellige aspekter av din personlige informasjon er tilgjengelig i vår oppbevaringspolicy som er tilgjengelig fra vår databeskyttelsesansvarlig. For å bestemme riktig oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade som følge av uautorisert bruk eller avsløring av dine personopplysninger, formålene vi behandler dine personopplysninger for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter og gjeldende juridiske krav.

I noen tilfeller kan vi anonymisere din personlige informasjon slik at den ikke lenger kan knyttes til deg, i hvilket tilfelle kan vi bruke slik informasjon uten ytterligere varsel til deg.

Rettigheter til tilgang, korreksjon, sletting og begrensning

Din plikt til å informere oss om endringer

Det er viktig at den personlige informasjonen vi har om deg, er nøyaktig og aktuell. Hold oss ​​informert hvis din personlige informasjon endres i løpet av ditt arbeidsforhold til oss.

Dine rettigheter i forbindelse med personlig informasjon

Under visse omstendigheter har du ved lov rett til:

  • Be om å få tilgang til din personlige informasjon (ofte kjent som en "forespørsel om tilgang til data"). Dette gjør at du kan motta en kopi av den personlige informasjonen vi har om deg, og å sjekke at vi behandler den lovlig.
  • Be om korrigering av den personlige informasjonen vi har om deg. Dette lar deg korrigere all ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg.
  • Be om sletting av din personlige informasjon. Dette lar deg be oss om å slette eller fjerne personlig informasjon der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle den. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne dine personlige opplysninger der du har utøvet din rett til å innvende deg mot behandling (se nedenfor).
  • Innvendig mot behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller dem fra en tredjepart), og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å innvende deg mot behandling på dette grunnlag. Du har også rett til å innvende der vi behandler din personlige informasjon for direkte markedsføringsformål.
  • Be om begrensning i behandlingen av din personlige informasjon. Dette lar deg be oss om å stanse behandlingen av personlig informasjon om deg, for eksempel hvis du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten eller årsaken til behandlingen av den.
  • Be om overføring av din personlige informasjon til en annen part.

Hvis du vil gjennomgå, bekrefte, korrigere eller be om sletting av din personlige informasjon, gjøre innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger, eller be om at vi overfører en kopi av din personlige informasjon til en annen part, kan du kontakte informasjonsbeskyttelsesansvarlig skriftlig.

Ingen avgift vanligvis kreves

Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til din personlige informasjon (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din om tilgang er åpenbart ubegrunnet eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å etterkomme forespørselen under slike omstendigheter.

Hva vi måtte trenge fra deg

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til informasjonen (eller til å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et annet passende sikkerhetstiltak for å sikre at personlig informasjon ikke blir gitt ut til noen som ikke har rett til å motta den.

Rett til å trekke tilbake samtykke

Du har rett til å be oss om ikke å behandle dine personopplysninger til markedsføringsformål når som helst. For å trekke tilbake ditt samtykke, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig. Når vi har mottatt varsel om at du har trukket tilbake samtykket ditt, behandler vi ikke lenger informasjonen din til det formålet eller formålene du opprinnelig gikk med på, med mindre vi har et annet legitimt grunnlag for å gjøre det i lov.

Nettstedene våre kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra nettstedene til våre partnernettverk, annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en lenke til noen av disse nettstedene, må du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern og at vi ikke påtar oss noe ansvar eller ansvar for disse retningslinjene. Vennligst sjekk disse retningslinjene før du sender inn personopplysninger til disse nettstedene.

Databeskyttelsesansvarlig

Vi har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig (DPO) for å føre tilsyn med overholdelse av denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi håndterer din personlige informasjon, kan du kontakte DPO. Du har rett til når som helst å klage til Information Commissioner Office (ICO), den britiske tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesproblemer.

Endringer i personvernerklæringen vår

Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernpolitikk i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og, hvor det er relevant, bli varslet til deg via e-post. Vennligst sjekk ofte for å se oppdateringer eller endringer i personvernreglene våre.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt vår personvernansvarlig på Floods Ferry Road, Doddington, March, Cambridgeshire, PE15 0UW eller på [Email protected]

Er du klar til å bruke Restrain?

Det er på tide å prøve etylengass