Preskoči na vsebino

Pravilnik o Zasebnosti

Pravilnik o Zasebnosti

Restrain Company Ltd ("Mi") se zavzema za zaščito in spoštovanje vaše zasebnosti.

Ta politika (in vsi drugi dokumenti, na katere se sklicuje) določa osnovo, na kateri bomo obdelali vse osebne podatke, ki jih zberemo od vas ali jih nam posredujete. Prosimo, pozorno preberite naslednje, da boste razumeli naše poglede in prakse glede vaših osebnih podatkov in kako bomo z njimi ravnali.

Za namen Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) je upravljavec podatkov The Restrain Company Ltd iz Floods Ferry Road, Doddington, marec, Cambridgeshire, PE15 0UW.

Načela varstva podatkov

Upoštevali bomo zakon o varstvu podatkov. To pravi, da morajo biti osebni podatki, ki jih imamo o vas, naslednji:

1. Uporablja se zakonito, pošteno in pregledno.

2. Zbrani samo za veljavne namene, ki smo vam jih jasno razložili in jih ne uporabljamo na način, ki ni združljiv s temi nameni.

3. Ustrezni namenom, o katerih smo vam povedali, in omejeni samo na te namene.

4. Natančno in posodobljeno.

5. Držite le toliko časa, kot je potrebno za namene, o katerih smo vam povedali.

6. Varujte.

Vrsta informacij, ki jih imamo o vas, in način zbiranja vaših podatkov

Osebni podatki ali osebni podatki pomenijo kakršne koli podatke o posamezniku, iz katerih se ta oseba lahko identificira. Ne vključuje podatkov, kjer je bila identiteta odstranjena (anonimni podatki).

O vas lahko zbiramo, hranimo in uporabljamo naslednje podatke:

  • Informacije, ki nam jih dajete. To so podatki o vas, ki nam jih pošljete ali nam jih po telefonu, e-pošti, naših spletnih mestih osebno ali kako drugače dopisujete. Vključuje podatke, ki jih posredujete, ko se registrirate za uporabo naših spletnih strani, naročite se na naše storitve, se strinjate, da sprejemate trženjska sporočila, naročite pri nas, sklenete pogodbo z nami, sodelujete v razpravljalnih odborih ali drugih funkcijah družbenih medijev, prijavite se na natečaj , promocijo ali anketo in ko nam prijavite težavo. Podatki, ki nam jih daste, lahko vključujejo vaše ime, naslove za dostavo in izstavitev računa, e-poštni naslov in telefonsko številko, podatke o finančnih in kreditnih karticah, osebni opis in fotografijo, zapise o transakcijah in naročilih, marketinške nastavitve in povratne informacije.
  • Informacije, ki jih zbiramo o vas. Glede vsakega vašega obiska na naših spletnih straneh lahko zbiramo tehnične podatke, vključno z naslovom internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo vašega računalnika z internetom, in vaše podatke za prijavo. Naše spletne strani uporabljajo piškotke tudi za razlikovanje od drugih uporabnikov naših spletnih strani. To nam pomaga, da vam zagotovimo dobro izkušnjo pri brskanju po naših spletnih mestih in nam tudi omogoča, da izboljšamo naša spletna mesta.
  • Informacije, ki jih prejmemo iz drugih virov. To so podatki, ki jih dobimo o vas, če uporabljate katero od drugih spletnih strani, ki jih upravljamo, ali druge storitve, ki jih zagotavljamo. Tesno sodelujemo s tretjimi strankami (vključno na primer s poslovnimi partnerji, podizvajalci v tehničnih, plačilnih in dostavnih storitvah, oglaševalskih omrežjih, ponudniki analitike, ponudniki informacij o iskanju, kreditne referenčne agencije). Obvestili vas bomo, ko bomo od njih prejeli podatke o vas in za namene, ki jih nameravamo uporabiti.

Kako bomo uporabili podatke o vas

Vaše osebne podatke bomo uporabili le, ko nam zakon to dovoli. Najpogosteje bomo vaše osebne podatke uporabili v naslednjih okoliščinah:

1. Kjer moramo opraviti pogodbo, ki smo jo sklenili z vami.

2. Kadar moramo izpolniti zakonsko obveznost.

3. Kadar je to potrebno zaradi naših legitimnih interesov (ali interesov tretje osebe) in vaši interesi in temeljne pravice ne prevladajo nad temi interesi.

Vaše osebne podatke bomo lahko uporabili tudi v naslednjih situacijah, ki bodo verjetno redke:

1. Kjer moramo zaščititi vaše interese (ali interese nekoga drugega).

2. Kadar je to potrebno v javnem interesu ali za uradne namene.

Na splošno se ne bomo zanašali na privolitev kot zakonito podlago za obdelavo osebnih podatkov, razen tržnih komunikacij tretjih oseb, ki vam jih posredujemo.

Razmere, v katerih lahko uporabljamo vaše osebne podatke

Vse zgornje kategorije informacij na zgornjem seznamu (glej vrsto informacij, ki jih imamo o vas) potrebujemo predvsem zato, da nam omogočimo, da lahko z vami izvajamo pogodbo in nam omogočimo izpolnjevanje zakonskih obveznosti. V nekaterih primerih lahko vaše osebne podatke uporabimo za zasledovanje legitimnih interesov svojih ali interesov tretjih oseb, če vaši interesi in temeljne pravice ne prevladajo nad temi interesi.

Informacije, ki nam jih daste. Te podatke bomo uporabili:

  • izvajati naše obveznosti, ki izhajajo iz pogodb, sklenjenih med vami in nami, ter vam posredovati informacije, izdelke in storitve, ki jih od nas zahtevate;
  • da vam posredujemo informacije o drugih izdelkih in storitvah, ki jih ponujamo, ki so podobne tistim, ki ste jih že kupili ali povprašali;
  • vam zagotoviti ali (če ste se odločili za tržno komuniciranje od tretjih oseb) dovoliti izbranim tretjim osebam, da vam posredujejo informacije o blagu ali storitvah, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale. Če ste obstoječa stranka, vas bomo kontaktirali samo po elektronski pošti (e-pošti) z informacijami o blagu in storitvah, podobnih tistim, ki so bili predmet predhodne prodaje ali pogajanj o prodaji. Če ste nova stranka in kjer izbranim tretjim strankam dovoljujemo uporabo vaših podatkov, vas bomo (ali oni) sklenili z elektronskimi sredstvi le, če ste s tem soglašali. Če ne želite, da vaše podatke uporabljamo na tak način ali da vaše podatke posredujemo tretjim osebam za namene trženja, nam to sporočite na naš urad za varstvo podatkov na [e-pošta zaščitena]
  • da vas obvestimo o spremembah naših storitev;
  • zagotoviti, da se vsebina z naših spletnih mest predstavi na najučinkovitejši način za vas in za vaš računalnik.

Informacije, ki jih zbiramo o vas. Uporabili bomo te podatke:

  • upravljati naša spletna mesta in za notranje delovanje, vključno z odpravljanjem napak, analizo podatkov, testiranjem, raziskavami, statističnimi in raziskovalnimi nameni;
  • izboljšati naša spletna mesta in tako zagotoviti, da bo vsebina predstavljena na najučinkovitejši način za vas in za vaš računalnik;
  • kot del naših prizadevanj za varovanje in varovanje naših spletnih mest;
  • izmeriti ali razumeti učinkovitost oglaševanja, ki jo služimo vam in drugim, ter vam dostaviti ustrezno oglaševanje;
  • da vam in drugim uporabnikom našega spletnega mesta dajete predloge in priporočila o blagu ali storitvah, ki vas lahko zanimajo.
  • Informacije, ki jih dobimo iz drugih virov. Te podatke bomo združili s podatki, ki nam jih posredujete, in podatki, ki jih zbiramo o vas. Te podatke in kombinirane podatke bomo uporabili za zgoraj navedene namene (odvisno od vrste informacij, ki jih prejmemo).

Souporaba podatkov

Morda bomo morali vaše podatke deliti s tretjimi osebami, vključno s tretjimi ponudniki storitev in drugimi subjekti v skupini.

Od tretjih oseb zahtevamo, da spoštujejo varnost vaših podatkov in jih obravnavajo v skladu z zakonom.

Vaše osebne podatke lahko prenesemo zunaj EU.

V nasprotnem primeru lahko pričakujete podobno stopnjo zaščite glede vaših osebnih podatkov.

Zakaj lahko moje osebne podatke delite s tretjimi osebami?

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami, kadar to zahteva zakon, kadar je potrebno z vami upravljati delovno razmerje ali če imamo za to drug upravičen interes.

Kateri tretji ponudniki storitev obdelujejo moje osebne podatke?

"Tretje osebe" vključujejo tretje ponudnike storitev (vključno z izvajalci in pooblaščenimi zastopniki) in druge subjekte v naši skupini.

Kako varni so moji podatki pri drugih ponudnikih storitev in drugih subjektih v naši skupini?

Vsi naši ponudniki storitev in drugi subjekti v skupini morajo sprejeti ustrezne varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov v skladu z našimi pravilniki. Našim tretjim ponudnikom storitev ne dovoljujemo, da vaše osebne podatke uporabljajo za lastne namene. Dovolimo jim, da obdelujejo vaše osebne podatke samo za določene namene in v skladu z našimi navodili.

Kdaj lahko moje osebne podatke delite z drugimi subjekti v skupini?

Vaše osebne podatke bomo delili z drugimi subjekti v naši skupini kot del naših rednih dejavnosti poročanja o uspešnosti podjetja, vsakodnevnem trgovanju v okviru reorganizacije poslovanja ali prestrukturiranja skupin, za podporo vzdrževanju sistema in gostovanje podatkov .

Kaj pa druge tretje osebe?

Vaše osebne podatke lahko delimo z drugimi tretjimi osebami, na primer v okviru možne prodaje ali prestrukturiranja podjetja. Morda bomo morali vaše osebne podatke deliti z regulatorjem ali kako drugače ravnati v skladu z zakonom.

Prenos osebnih podatkov iz EU

Kadar vaše osebne podatke prenašamo zunaj EU, bomo z ustreznimi ukrepi z drugimi subjekti v naši skupini in tretjimi osebami, ki jim posredujemo vaše podatke, zagotovili ustrezno raven varnosti, kot to zahteva zakonodaja osebni podatki. Takšni ukrepi bodo vključevali (vendar ne bodo omejeni na) uporabo pogodbenih vzorčnih klavzul in zasebnostnega ščita.

Varnost podatkov

Uvedli smo ukrepe za zaščito varnosti vaših podatkov.

Tretje osebe bodo vaše osebne podatke obdelovale le v skladu z našimi navodili in če so se strinjale, da bodo z njimi ravnale zaupno in jih varovale.
Vzpostavili smo ustrezne varnostne ukrepe, da preprečimo, da bi se vaši osebni podatki po nepotrebnem izgubili, uporabljali ali dostopali do njih na nepooblaščen način, spreminjali ali razkrivali. Poleg tega omejimo dostop do vaših osebnih podatkov na tiste zaposlene, zastopnike, izvajalce in druge tretje osebe, ki jih podjetje mora vedeti. Vaše osebne podatke bodo obdelovali le po naših navodilih in za njih velja obveznost zaupnosti.

Vzpostavili smo postopke za obravnavanje kakršnih koli domnevnih kršitev varnosti podatkov in vas in vse ustrezne regulatorje obvestimo o domnevnih kršitvah, kadar nas to zakonito zahteva.

Sprejeli bomo vse potrebne ukrepe, da bomo zagotovili varno obdelavo vaših podatkov in v skladu s to politiko zasebnosti.

Vse informacije, ki nam jih posredujete, so shranjene na naših varnih strežnikih. Vse plačilne transakcije bodo šifrirane s pomočjo SSL tehnologije. Če smo vam (ali kjer ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do določenih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za to, da to geslo ohranjate zaupno. Prosimo vas, da gesla ne delite z nikomer.

Žal prenos informacij po internetu ni popolnoma varen. Čeprav se bomo po svojih najboljših močeh trudili varovati vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, poslanih na naša spletna mesta; vsak prenos je na lastno odgovornost. Ko bomo prejeli vaše podatke, bomo uporabili stroge postopke in varnostne funkcije, da bomo preprečili nepooblaščen dostop.

Hramba podatkov

Kako dolgo boste uporabljali moje podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je to potrebno za izpolnjevanje namenov, za katere smo jih zbirali, tudi za izpolnitev zakonskih, računovodskih ali poročilnih zahtev. Podrobnosti o obdobjih hrambe za različne vidike vaših osebnih podatkov so na voljo v naši politiki hrambe, ki je na voljo pri našem pooblaščencu za varstvo podatkov. Za določitev ustreznega obdobja hrambe osebnih podatkov upoštevamo količino, naravo in občutljivost osebnih podatkov, morebitno tveganje za škodo zaradi nepooblaščene uporabe ali razkritja vaših osebnih podatkov, za namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke in ali te cilje lahko dosežemo z drugimi sredstvi in ​​veljavnimi zakonskimi zahtevami.

V nekaterih okoliščinah lahko vaše osebne podatke anonimiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami; v tem primeru lahko uporabimo take podatke brez nadaljnjega obvestila.

Pravice dostopa, popravka, izbrisa in omejitve

Vaša dolžnost, da nas obvestite o spremembah

Pomembno je, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, točni in aktualni. Prosimo vas, da nas obvestite, če se vaši osebni podatki med delovnim odnosom z nami spremenijo.

Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki

V določenih okoliščinah po zakonu imate pravico do:

  • Zahtevajte dostop do svojih osebnih podatkov (splošno znano kot »zahteva za dostop posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki«). Tako lahko prejmete kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in preverimo, ali jih zakonito obdelujemo.
  • Zahtevajte popravek osebnih podatkov, ki jih imamo o vas. Tako lahko popravite nepopolne ali netočne podatke, ki jih imamo o vas.
  • Zahtevajte izbris svojih osebnih podatkov. To nam omogoča, da nas prosimo za izbris ali odstranitev osebnih podatkov, kadar ni nobenega dobrega razloga, da bi nadaljevali z obdelavo. Prav tako imate pravico, da nas prosite za izbris ali odstranitev vaših osebnih podatkov, kadar ste uveljavljali pravico do ugovora proti obdelavi (glejte spodaj).
  • Če nasprotujejo obdelavi vaših osebnih podatkov, če se zanašamo na zakoniti interes (ali interese tretje osebe), in glede na vašo situacijo obstaja nekaj, zaradi česar želite na tej podlagi ugovarjati obdelavi. Prav tako imate pravico do ugovora, kjer obdelujemo vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja.
  • Zahtevajte omejitev obdelave vaših osebnih podatkov. To nam omogoča, da nas prosite, da zaustavimo obdelavo osebnih podatkov o vas, na primer, če želite, da ugotovimo njegovo točnost ali razlog za obdelavo.
  • Zahtevajte prenos svojih osebnih podatkov na drugo stran.

Če želite pregledati, preveriti, popraviti ali zahtevati izbris svojih osebnih podatkov, ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevati, da kopijo vaših osebnih podatkov posredujemo drugi stranki, se pisno obrnite na našega uradnika za varstvo podatkov.

Običajno se ne zahteva nobena pristojbina

Za dostop do svojih osebnih podatkov vam ne bo treba plačati pristojbine (ali uveljavljati katere koli druge pravice). Vendar pa lahko zaračunamo primerno pristojbino, če je vaša zahteva za dostop očitno neutemeljena ali pretirana. V takšnih okoliščinah lahko zavrnemo izpolnitev zahteve.

Kaj bomo morda potrebovali od vas

Morda bomo morali od vas zahtevati posebne podatke, da nam bodo pomagali potrditi vašo identiteto in zagotovili vašo pravico do dostopa do teh podatkov (ali do uveljavljanja katere koli druge vaše pravice). To je še en ustrezen varnostni ukrep, s katerim se zagotovi, da se osebni podatki ne razkrijejo nobeni osebi, ki nima pravice prejemati.

Pravica do preklica soglasja

Imate pravico, da od nas zahtevate, da vaših osebnih podatkov kadar koli ne obdelujemo za tržne namene. Če želite umakniti svoje soglasje, se obrnite na našega pooblaščenca za varstvo podatkov. Ko bomo prejeli obvestilo, da ste umaknili svoje soglasje, ne bomo več obdelovali vaših podatkov za namen ali namene, za katere ste se prvotno strinjali, razen če za to nimamo druge zakonite podlage.

Naša spletna mesta lahko občasno vsebujejo povezave do spletnih mest naših partnerskih omrežij, oglaševalcev in podružnic. Če sledite povezavi do katerega koli od teh spletnih mest, upoštevajte, da imajo ta spletna mesta lastne pravilnike o zasebnosti in da za te pravilnike ne sprejemamo nobene odgovornosti. Prosimo, preverite te pravilnike, preden na ta spletna mesta oddate kakršne koli osebne podatke.

Pooblaščenec za varstvo podatkov

Za nadzor nad spoštovanjem tega obvestila o zasebnosti smo imenovali pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (DPO). Če imate kakršna koli vprašanja glede tega obvestila o zasebnosti ali kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, se obrnite na DPO. Pravico imate kadar koli vložiti pritožbo pri uradu Informacijskega pooblaščenca (ICO), nadzornem organu Združenega kraljestva za varstvo podatkov.

Spremembe našega obvestila o zasebnosti

Morebitne spremembe naše politike o zasebnosti bodo objavljene na tej strani in po potrebi o njih obveščene po elektronski pošti. Če želite videti kakršne koli posodobitve ali spremembe naše politike o zasebnosti, pogosto preverjajte nazaj.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem obvestilu o zasebnosti, se obrnite na našega uradnika za varstvo podatkov na Floods Ferry Road, Doddington, marec, Cambridgeshire, PE15 0UW ali na [e-pošta zaščitena]

Ali ste pripravljeni na uporabo Restrain?

Čas je, da poskusite plin etilen